Vrijdag 1 oktober: DISCO DOTS

DISCO DOTS is hét disco feest met de leukste DJ´s, de beste disco krakers en veel happy party people. Een must voor iedere liefhebber van de lekkerste Disco Classics en een goede nachtrust, want we beginnen vroeg! Beleef deze gezellige avond samen met vrienden en bekenden en haal herinneringen op tijdens het dansen op de fantastische muziek. Met de huidige richtlijnen in acht genomen beginnen we dus gewoon lekker op tijd en kun je een avond dansen en genieten van de heerlijkste disco-, funk- en soulhits uit de jaren 70-80 en 90.

TICKETS

Voorverkoop: €6,00 (incl. servicefee)
Deur: €10,00

Aanvang: 19:59 – 23:59

ZONDAG 17 OKTOBER: DOT BOKFEST

Aanvang: 13:00 uur tot 20:00 uur
Tickets voorverkoop: €7,50 (inclusief 1 bokbier en een proefglas)
Live muziek, DJ, Green Egg BBQ en verschillend entertainment.
Proef de herfst en maak kennis met maar lieft 8 heerlijke bokbieren.

‘groei zo groen als maar kan’

Myron Hamming (stadsdichter van Groningen) schreef voor ons en de overige horeca van Groningen een prachtig gedicht. Het gedicht werd door videomaker Paul Engelsman vastgelegd.

‘DOT, de grootste kerstbal ter wereld’

Elk jaar wordt DOT omgebouwd tot grootste kerstbal ter wereld. Jaarlijks op 6 december ontsteken we ceremonieel de 6000 lampjes!

Arjen Schoneveld en Arjan Kruidhof bouwden voor de editie van 2020/2021 een nieuw haakje voor de kerstbal. Een strak vormgegeven lichtobject dat gedurende de feestdagen de skyline van Groningen sierde.

Specificaties van het kerstbalhaakje:

Hoogte: 6,0m
Diameter: 4,5m
Staal gebruikt: 250m

Onder de grootste kerstbal trap je de kerstvakantie af tijdens het gezelligste foute kerstfeest van DOT en luid je het nieuwe jaar in tijdens DOT NYE party.
Ook serveren we tijdens de Kerstdagen uiteraard een heerlijk diner.