Zakelijke events

DOT, the best escape in town

Jouw evenement in een multifunctionele, creatieve ontmoetingsplek in het hart van Groningen? Dat kan! DOT is een locatie als geen ander met veel unieke features geschikt voor events tot 700 gasten.

DOT is een heerlijke plek geschikt voor borrels, diners of een trendy bedrijfsfeest. Ervaar hoe onze chef de gerechten bereidt in de houtskool-gestookte Josper grill en luister naar achtergrondmuziek welke gedraaid wordt vanuit onze volledig ingerichte DJ booth.

In de zomermaanden verrijst direct grenzend aan DOT het door Lonely Planet geroemde sfeervolle stadsstrand van Groningen. Een mooie plek voor wat buitenactiviteiten of een teambuilding. Ons industriële buitenterras biedt nog eens plaats aan 200 gasten.

De herkenbare DOME, de grote witte bol welke in de wintermaanden elk jaar wordt omgetoverd tot de grootste kerstbal van de wereld kan tijdens jouw event geheel naar jouw bedrijfsstijl worden aangepast. Een eyecatcher met een enorme impact!

De DOME biedt ruimte voor sprekers, symposia, theatervoorstellingen en bands. Het is een adembenemende film- en theaterzaal, waar je zowel in 2D als 3D op kan programmeren voor jouw event.

DOT is ook eenvoudig bereikbaar met de fiets of de bus. Mocht je toch met de auto willen komen, dan kun je direct aan de overkant parkeren.

Van sportief tot stilzitten, van professioneel tot party, van binnen tot buiten… eén ding is zeker; de unieke faciliteiten en onbegrensde mogelijkheden van DOT sluiten naadloos aan op praktisch iedere wens. Wij creëren jouw wereld. Elk event met een eigen touch. Dit staat elke dag centraal in alles wat wij doen. Van concept tot realisatie, van stijl tot smaak en van service tot ambiance.

Benieuwd hoe we jouw wereld van smaak allemaal kunnen vormgeven? Bel ons via 050 - 525 33 26 of neem contact op via de button hieronder:

Meer informatie

Ins and outs

Specificaties DOT
Vloeroppervlak: 1350m2
Diameter koepel: 23 m
Diameter scherm: 20 m
Hoogte koepel: 20 m
Stoelen in DOME: 243

Huid DOT
180.000 kg staal
150.000 kg weervast staal
80 platen met een dikte van 8-10 mm

Staalconstructies
2 km lasnaden
395.000 staal in totaal
65.000 kg staal voor de koepel

Video DOME
Sky Skan Definiti Digital Dome System
4k x 4k resolution (4x HD)
8 Projection Design F85 projectors
8 Ultra Wide Angel Zoom lenses

Audio DOME
IOSONO Spatial Sound System voor 3D geluid
24,000-64,000 watt (nominaal)
60 x QSC-K8 Actieve speakers
4 x QSC Actieve Sub-bass speakers
IOSONO Spatial geluidsprocessor
Diverse draadloze microfoons
Diverse DPA headset microfoons